Nytt försök

Nu händer det saker. Vi jobbar och trivs och på tordag flyttar vi in i våran nya lägenhet. Vi älskar det vi har sett av den och det ska bli skönt att kunna vika bort kläder och inte ha i högar på golvet.
Vi kommer tydligen också få ett kläd stativ att hänga kläder på. Ingrid kommer vara lyrisk ;-) Men jag drar gränsen att den inte kommer vara placerad i vardagsummet.

Angående våra jobb så har vi några stycken nu och det är lite förvirrande. Men sammanfattningsvis så ska jag bli florist och Ingrid kommer jobba med inredning och kläder. Norge är ett fint land.

Förutom att jag är otroligt sleten och hemma idag för vi aldrig blir friska så är läget okej. Vi ska bli duktiga på att uppdatera och surfa.. Det är planen ;-)






Vad vi saknar är bra väder




Natti

Nu ska vi läsa och sen sova, godnatt!


Förra helgen efter en minst sagt speciell kväll.. kanske syns? Ha ha


Suddiga detaljer






Kärlek :)


Älsklingsjeans!




Johannas fina från H&M, vill ha i grått!







Mysfika

Dålig uppdatering, inga dåliga ursäkter. Vi löser det med tiden ;-)
Idag har vi haft en riktig mys fika med MYCKET kaffe och läsning på vårat nya favorit fik Bacchus.
Här följer en del av det i bilder



Det finns pippihus här. En hel gata, the colorful street



















Dom skrattade åt mig när jag ville ha en micrad chokladkaka, men inte när dom smakade den..
























(Ser du blicken jag ger dig D?!)




Natural romantic

Vissa stunder saknar man att vara hemma mer än andra. Söndagsmys var bland det bästa. Krypa ner med massa gott och se någon bra deckarfilm eller romantisk komedi om jag hade tur. Idag gör sig saknaden av min älskling lite extra påmind!


Men vi ska äta kina mat och se någon bra film! Sen ska jag och Ingrid lägga oss och läsa med lite te och ladda för imorgon! Det blir bra det här.



Mysigt rum från H&M home


Morgon rutiner

Det här börjar bli någon slags rutin. Jag stiger upp lite tidigare än Daniella. Sitter för mig själv i vårat vardagsrum och kikar runt på olika bloggar. Lyssnar på Phoenix och Martha Wainwright á la Josse. Dricker yoghurt ur ett glas och uppdaterar mig om läget i Sverige. Allt från Zlatans mål till vad Ulrika hade på sig för klänning igår. Men jag gillar det och är av den tron att ensamtid är viktigt.

Gårdagen: Började med en löparrunda för min del, skönt! Till middag lagade vi en tacopaj enligt Daniella, som vi avnjöt tillsammans med Johanna och Martin. Kvällen spenderades i stan, på en avskedstillställning för en svensk från Lidköping som skulle till Australien. Träffade många roliga människor, bland annat en skåning som varit i mina hemtrakter på midsommar. Världen är verkligen liten!


Sötaste paret!









Godmorgon!

Nu sitter jag här i soffan med datorn i famnen och myser på för mig själv. Daniella ligger självfallet och sover, vad annars? Den sista tiden har ägnats åt jobbsökande, och jag måste säga att det går riktigt bra. Annars så försöker vi att spendera så lite pengar som möjligt, vilket är gaska komplicerat när man befinner sig i en storstad i Norge. Nåväl, nu ska jag väcka min vapendragare.

Här är lite bilder på sushin som jag gjorde helt själv igår, mums!













Snart kommer utdelningen..

Som vi har kämpat med jobb sökandet! Önskade att jag kunde säga att det äntligen är över, meen det är det ju inte..

Men jag kan säga att det är värt att flytta till en plats om man har velat det länge, och framförallt behöver en förändring, även om säkerheten om jobb och diverse är osäker så har du alltid fått någon erfarenhet! Vi har super kul och trivs otroligt bra i Stavanger även om vi spenderar mycket pengar på mat och mysiga fik.

Men välbefinnande är viktigt ;)


Vi lovar bilder och allt det där.. Sen. Nu ska vi ut och spinga med överfalls-alarmet, musiken och Ingrids peppande stämma!













Smoothie på Steam Kaffebar är det bästa just nu

 

 


Ledige Stillinger?

Jobb sökandet har officially started. Som vi har kämpat med att skriva flera olika typer av cvn, kommer bli en lång dag imorgon så hoppas det nappar någonstans!

Idag har vi även varit och fikat. Tror vi har hittat vårat favorit fik i Stavanger nu, Sjokolade Piken. God varm choklad, får nog smälta en hel chokladkaka i en kopp för att komma upp i den nivån!










 


RSS 2.0